Ohhoi, eilen porukat sitten lähtivät Turkkiin ja minä sain näköjään sitten riesakseni matkalaukuntuhoajan. Murrr! :( Viivi ei ole moksiskaan siitä etteivät kaikki perheenjäsenet ole paikalla, mutta eroahdistuksesta kärsivä spanieli kyllä välittää. Tänään kun tulin shoppailemasta löysin Lulun matkalaukusta (mikä tietysti lojuu pitkin nurkkia vaikka olen ollut täällä jo kohta 3 viikkoa, eipähän tarvitse vaivautua kaivamaan sitä esiin kun lähden kotiin ;D). Kuitenkin, Lulu inhoaa kaikkia isoja kasseja, koska ne yleensä tarkoittavat, että joku on lähdössä jonnekin, joten rakkipentele oli repinyt päivän aikana yhden kulman matkalaukusta auki. Eipä asialla muuten väliä, mutta matkalaukku on Vuitton! Millä ilveellä saisin koiran oppimaan minkä merkkisiä matkalaukkuja on okei järsiä ja mitä ei?!

Enne järsimiskatastrofia päiväni oli kuitenkin aika loistelias. Vietin taas vapaapäivää (vähän lyhytmuotoisemmin, koska koirat ovat minulla) shoppaillen ja myöskin kuolaten, sillä rupesin ajattelemaan kulustustani ja sitä kuika paljon ostelen turhuuksia. Joten kiristin kukkaron nyörejä, vain vähäisen, ja kidutin itseäni kuolatessani sinapinkeltaista Marc by Marc Jacobs-mekkoa. Mutta mitään akuuttia käyttöä en mekolle keksinyt, joten jätin sen kauppaan. Luulen kuitenkin, että ensi viikolla vielä kävelen se mekko ranteessani ulos kaupasta, kyllä sellainen käyttötilanne voi aina tulla eteen! Kuka tietää. Kuitenkaan en kärsinyt koko päivää sillä ajatuksiani pois sinappi-ihmeesta veivät seuraavat ihanaiset ostokset:

    • valkomusta olkaimeton shortsibody Diesel
    • tummanruskea nahkainen vyö jossa kiinni pieni pussukka Diesel
    • Versace Bright Chrystal hajuvesi
    • valkoinen kelta- ja viherlehtinen silkkihuivi Jackpot
    • musta nahkainen tikkikäsilaukku Miu Miu

Tuntuu hassulta kun en ole ennen tätä vuotta välittänyt Miu Miusta yhtään, mutta olen alkanut löytää merkilta upeita helmiä, joten uskoni kyseiseen merkkiin kasvaa. Ainakin ne tuotteet jotka olen itse löytänyt ovat aivan huippuja. Eilen ostetut kengät ova vain yksi esimerkki. Ne ovat kauniit, eivätkä hiertäneet jalkoihini ainuttakaan rakkoa tämän päivän aikana. Valitettavasti ne vaihtuivat kotiin tultuani mustiin nahkatossuihin, sillä täytyyhän koirille Helsinkiä näyttää enkä todellakaan kehtaa lähteä lenkille korkokengissä. Muutenkin vaatteet menivät vaihtoon ja tältä näytin hetki sitten kun palasin kotiin:

    • mintunvihreä painijatoppi Juicy Couture
    • vaaleanpunainen veluurioloasu Juicy Couture
    • uusi valko-kelta-vihreä silkkihuivi pantana Jackpot
    • mustasankaiset tummanlilaliukuvärjättylinssiset tiimalasinmuotoiset aurinkolasi Gucci
    • mustat nahkatossut Vagabond